Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi DIS D.o.o.
DIS D.o.o. logo

DIS D.o.o.

DIS D.o.o. slika


Ulica: Bulevar oslobođenja 1b
Poštanski broj: 11319
Grad: Krnjevo
Država: Srbija
Telefon: 026330100
Fax: 026330147

DIS je preduzeće koje ima razvijeni svoj maloprodajni lanac kroz DIS markete i DIS franšizu, a pored maloprodaje se bavi i trgovinom na veliko: pićem, prehrambenim proizvodima, kućnom hemijom i galanterijom.
Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum