Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Benzinske pumpe Euroluxpetrol - Elp D.o.o.
Euroluxpetrol - Elp D.o.o. logo

Euroluxpetrol - Elp D.o.o.

Euroluxpetrol - Elp D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Trg Republike 3/V
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112025600
Fax: 0112025626

Euroluxpetrol - Elp d.o.o. - član Europen grupe. ELP pumpe, pored naftnih derivata nudi veoma moderan i dobro opremljen Roadstar shop, sa velikim izborom robe za široku potrošnju, kao i pratećih travel i gift programa.

ELP ima 9 benzinskih stanica na teritoriji Srbije i to na sledećim lokacijama: Feketiċ, Beograd, Vrčin, Ribnik, Krnjača, Bagrdan, Vrnjačka Banja, Leštane, Ċačak.


Pripada kategoriji: Benzinske pumpe

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum