Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Stzr Radosnica logo

Stzr Radosnica

Stzr Radosnica slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Trifkovićev Trg 4
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 0216624989

Radosnica je butik koji ima siroku ponudu opreme za bebe i tudnice. Za trudnice: pantalone od lana, pamučnog platna, kepera, teksas-platna, do somota, suknje više proizvođača i modela, tunike raznih boja, komplete od lana, mikrofibera, teksasa i spandeksa, haljine različitih dužina, vrsta i modela. Veliki izbor krevetaca za bebe, kolica, ogradica, šetalica, stolica za hranjenje, autosedišta za bebe, komoda za kupanje i prepovijanje beba: Peg Perego, Chicco, ABC, Bertone, Lazaro, Prima Sogni, Bertonni. Baby kozmetika: Avent, Nivea, Johnson, Chicco, Penaten, Bübchen. Ponuda bočica i cucli, termometara za vodu, četki za pranje bočica, glodalica, grejača za vodu, sterilizatora za bočice i drugo iz programa: Avent, Nuk, Chicco, Canpol, Bertone, Dizni, Tigex...
Pripada kategoriji: Dečija odeća i obuća

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum