Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Benzinske pumpe NIS A.d.
NIS A.d. logo

NIS A.d.

NIS A.d. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Narodnog fronta 12
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 0214811111
Fax: 0214814321

Naftna Industrija Srbije a.d. - Novi sad - Promet naftnih derivata obavlja preko razgranate maloprodajne mreže koju čini oko:

 •  500 javnih i
 • 1600 internih benzinskih stanica
 • 8 velikih instalacija i terminala
 • 44 stovarišta i
 • avio-servis za snabdevanje aviona kerozinom na aerodromu Beograd.

Godišnje, posredstvom svojih operativnih kompanija, NIS a.d. Novi Sad na tržišta Srbije i Crne Gore i regiona plasira oko 4 miliona t naftnih derivata.

“NIS” a.d., koji zapošljava 13.900 radnika, sastavljen je od četiri ogranka:

 1. NIS-Naftagas
 2. NIS-Petrol, koji objedinjuje dosadašnje delove: NIS-Rafinerija nafte Pančevo, NIS-Rafinerija nafte Novi Sad, NIS-Jugopetrol i NIS-Naftagas promet
 3. NIS-TNG, u čijem sastavu su organizacioni delovi NIS-Gasa, NIS-Energogasa i NIS-Jugopetrola koji su se bavili prometom tečnog naftnog gasa u bocama i prometom autogasa
 4. NIS-Ugostiteljstvo i turizam, u koji ulaze ugostiteljski objekti, restorani i hoteli iz svih dosadašnjih delova Kompanije.

 


Pripada kategoriji: Benzinske pumpe

Pogledajte još

 • Korisne informacije

 • Šta je Retail Serbia?

 • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum