Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Benzinske pumpe MN D.o.o.
MN D.o.o. logo

MN D.o.o.


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Šepački put bb
Poštanski broj: 15300
Grad: Loznica
Država: Srbija
Telefon: 015879815
Fax: 015879888

Društvo za proizvodnju, promet i usluge "MN" d.o.o. Loznica osnovano je 1990. godine. Kao prvi privredni subjekt u regionu sa osnovnom delatnošcu promet nafte i naftnih derivata, registrovan je 23.03.1990. godine kod Privrednog suda u Valjevu.

Promet naftom i naftinih derivata se obavlja preko benzinskih pumpi u Loznici, Malom Zvorniku i Zavlaci.


Pripada kategoriji: Benzinske pumpe

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum