Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini CHIP D.o.o.
CHIP D.o.o. logo

CHIP D.o.o.

CHIP D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Gornjogradska 7f
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 0113167720
Fax: 0113167720

CHIP je osnovan 1992. godine sa ciljem da pruzi podrsku u domenu odrzavanja proizvoda računarske tehnologije. Od prvobitne ideje CHIP je narastao u jednu od najvećih domaćih kompanija specijalizovanih za distribuciju i proizvodnju POS opreme. Pored toga CHIP svojim korisnicima nudi kompletnu podrsku počev od izbora hardware-a preko ponude aplikativnog software-a do održavanja i obuke.

U tom smislu CHIP je razvio software za POS terminal i namensko POS kućiste koje dopunjeno ostalim neophodnim POS periferalima renomiranih svetskih proizvodjača i software-om čini CHIP SuperPOS 2000.

Od 2000. godine CHIP se bavi I proizvodnjom potrošnog materijala nepohodnog u radu POS periferala kao što su digitalne vage I bar kod štampači.

Sa desetoro zaposlenih CHIP spada u male kompanije, ali sa trendom stalnog rasta.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum