Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini RRC D.o.o.
RRC D.o.o. logo

RRC D.o.o.

RRC D.o.o. slika


Ulica: Vardarska 29
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112042070
Fax: 0112042099

Kompanija RRC EN osnovana je 1992. godine, i na današnji dan ona je medjunarodni projektni distributer, koji ostvaruje razvoj visoko tehnološke opreme za stvaranje višenivovskih mreža sa mnogim stepenima slozenosti. Kompanija RRC EN je u sastavu grupe kompanija RRC-a i ima kancelarije u Rusiji - Moskvi, Sankt-Peterburgu, u zemljama Saveza Nezavisnih Drzava– Almatiji, Bakuu, kao i u zemljama Istočne Evrope.

Za nekoliko godina rada na ruskom i evropskom tržištu kompanijom RRC EN stečeno je izuzetno iskustvo vodjenja biznisa na lokalnima tržištima, kao i opširna ekspertiza za različite produktne i tehnološke pravce.

Kompanija radi sa sistem integratorima i reselerima, stavljajući akcenat na razvitak odnosa sa kompanijama-integratorima, kojima je cilj pružanje svojih usluga segmentu Small and Medium Business (SMB). Za njih je u RRC EN predviđen niz naprednih servisa i programa, da bi se povećala njihova konkurentska prednost na tržištu. Sa gledišta tehnologija, kompanija RRC EN koncentriše napore na razvitak segmenta Advanced Technologies.

Za efikasni razvoj savremene tehnologije u aktivima kompanije RRC EN prisutne su:

  • čisto struktuiran kanal, u kojem se ostvaruje isporuka opreme za realizaciju projekata različitog stepena složenosti;
  • princip segmentirane distribucije - u svakom produktnom pravcu je dominantan vendor, i za svaki od njih RRC EN se javlja kao ekspert, pružajući partnerima jedinstvenu ekspertizu i gotova rešenja za pravljenje višenivovskih mreža;
  • centralni magacin i jedinstveni logistički sistem, omogućujući obezbeđenje optimalnih rokova isporuke na svim teritorijama gde je prisutna kompanija RRC EN;
  • međunarodni standardi rada i razumevanje specifičnosti lokalnih tržišta.

Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum