Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Galeb Group D.o.o.
Galeb Group D.o.o. logo

Galeb Group D.o.o.

Galeb Group D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Pocerska 111
Poštanski broj: 15000
Grad: Šabac
Država: Srbija
Telefon: 015367700
Fax: 015367726

"Galeb Group" d.o.o. Šabac, jedan od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, je prvo registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. Kompanije je osnovana 1977. godine, najpre kao zanatska radionica iz oblasti elektrotehnike i elektronike. Tokom tri decenije uspešnog i dinamičnog razvoja, stalno smo osvajali nove oblasti poslovanja. Od lidera u oblasti proizvodnje, prodaje i servisiranja električnih alata i opreme za industriju (opreme za zavarivanje, agregata, kompresora, mašina za sečenje i oblikovanje metala), zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, postali smo najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja i terminala za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalnih uređaja.

Zahvaljujući kvalitetnim uređajima, izvanrednom odnosu cene i performansi, dobro organizovanoj distributivnoj i servisnoj mreži (250 distributera i servisera širom Srbije), kvalitetnoj i brzoj usluzi, GALEB GROUP je realizovao na tržištu više od 95.000 fiskalnih kasa i 75.000 GPRS terminala. Rezultati prodaje su nedvosmisleni, GALEB je najuspešniji proizvođač fiskalnih uređaja.

U prodajnom asortimanu su kase: MP55 i MP5000 i fiskalni printer FP550 koji je apsolutni lider na tržištu u svojoj kategoriji. Ova tri modela su cenovno i tehnički pozicionirani tako da zadovoljavaju najrazličitije potrebe. Kako bi se ispunili zahtevi kupaca, u proizvodnom programu je i širok spektar dodatne opreme: elektronske vage različitih tehničkih karakteristika, termalni štampači etiketa, POS štampači, bar kod skeneri, sefovi za novac, platni POS terminali i ostala dodatna oprema.


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum