Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

BB Minaqua A.d. logo

BB Minaqua A.d.

BB Minaqua A.d. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ružin gaj 1/a
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 021400784

BB Minaqua a.d. - Novi Sad

MINAQUA mineralna voda se crpi iz bunara sa dubine od 250 do 300 m. Iznad vodonosnog sloja se nalazi sloj vodonepropusne gline i glinovitog peska koji sprečavaju zagađenje vodonosnog sloja štetnim agensima. Ono što MINAQUA mineralnu vodu čini posebnom u odnosu na ostale mineralne vode jeste sadržaj prirodno rastvorenog JODA. Pored pomenutog JODA u mineralnoj vodi MINAQUA nalazi se čitav niz minerala neophodnih i veoma korisnih za ljudski organizam.

Proizvodi: Minaqua mineralna voda, Minaqua Life, Jodi, Fructo.


Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum