Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Apoteke Apoteka Beograd
Apoteka Beograd logo

Apoteka Beograd

Apoteka Beograd slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bojanska 16/IV
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112456448, 0112436320
Fax: 0113440030

Apoteka "Beograd" osnovana je 27. januara 1971. godine od strane Skupštine grada Beograda. U predhodnom periodu osnivač je bila Republika Srbija odnosno Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Zakonom o zdravstvenoj zaštiti (službeni glasnik Republike Srbije br. 107 od 02.12.2005.g.), osnivačka prava republike nad AU "Beograd" 01.01.2007.g prešla su na Skupštinu grada Beograda i došlo je do promene naziva u Apoteka "Beograd".

Tradicija apotekarstva u Beogradu datira još iz 1830. godine kada je otvorena prva privatna apoteka, čiji je vlasnik bio Mr ph Matej Ivanović. Dve najstarije apoteke, apoteka "Matej Ivanović" i apoteka "Makedonija", prva državna apoteka, predstavljaju najznačajnije spomenike beogradske i srpske farmacije koji i danas rade u okviru Apoteke "Beograd".

U apotekama, laboratoroijama i zajedničkim službama radi 1140 zaposlenih, od toga 450 diplomiranih farmaceuta, uključujući 50 specijalista iz različitih oblasti u timu sa približno 360 farmaceutskih tehičara. Podršku u radu pružaju im i visoko obrazovani stručnjaci različitih profila (pravnici, ekonomisti, inžinjeri, informatičari i dr.)

 


Pripada kategoriji: Apoteke

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum