Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi Impex Promet D.o.o.
Impex Promet D.o.o. logo

Impex Promet D.o.o.

Impex Promet D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: 25. MAJA 81
Poštanski broj: 18000
Grad: Niš
Država: Srbija
Telefon: 018500100
Fax: 018500103

Osnovna delatnost kompanije “Impex Promet” od samog početka bila je trgovina na veliko, odnosno promet robe široke potrošnje namenjene za zadovoljenje osnovnih životnih potreba građana. Od preko hiljadu artikala razne namene sa koliko je veletrgovina na početku raspolagala, široka paleta vremenom je dostigla ponudu od preko 10 000 proizvoda.

Magacinska operativa, gde je zapošlen i najveći broj radnika koristi najsavremenija magacinska transportna sredstva i tako veoma brzo i efikasno prima i otprema robu, koja je smeštena u tri magacina, na prostoru od preko 7000 m2.

Kompanija “Impex Promet” poseduje i vozni park, koji trenutno čine 22 moderna transportna vozila, od manjih dostavnih vozila, do velikih šlepera nosivosti i do 36 tona, koja koriste za sopstvene potrebe dopreme i otpreme robe. Vozni park “Impex Prometa” održava se u vlastitoj mehaničarskoj radionici, lakirerskom servisu i perionici vozila. Ovako moderan vozni park omogućava dostavu robe i do najmanjeg dragstora u republici.

Osnovni princip poslovanja kompanije je da sva roba sopstvenim prevozom stigne do kupca kamioni “Impex-Prometa” svakodnevno se kreću na relacijama od Bujanovca do Novog Sada i od Dimitrovgrada do Kragujevca, snabdevajući značajan broj kupaca u svim većim gradovima na tom prostoru.
 

Kompanija IMPEX PROMET proširuje svoju delatnost 1998. godine otvaranjem prvog supermarketa „Pevac“ i na taj način dolazi do krajnih potrošača. Sledi otvaranje supermarketa „Trem“, „Midžor“, „Solidarnost“, „Mladost“, a 2003. godine i mega market IMPEX PROMETA.

U Impex Promet maloprodajnim objektima je veliki izbor mleka i mlečnih proizvoda, sireva,delikatesa,riba,svežeg mesa,smrznutih proizvoda,voća i povrća,bezalkoholnih i alkoholnih pića,sredstava za ličnu higijenu i proizvoda kućne hemije.

Kontakti:

Komercijalna služba : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Marketing služba : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Supermarket Pevac : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Supermarket Trem : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Supermarket Midžor : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Supermarket Solidarnost: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Supermarket Mladost : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Mega market : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
  Prodaja: 018/500-100
  Nabavka: 018/500-110
  Uprava: 018/500-120
  Marketing: 018/500-157
  Supermarket Pevac:  018/ 522-699 , 500-191
  Supermarket Trem: 018/ 233-483 , 500-192
  Supermarket Midžor: 018/ 217-322 , 217-323
  Supermarket Solidarnost:  018/ 214-716 , 500-193
  Supermarket Mladost:  018/ 246-533 , 500-194
  Mega market:  018/ 584-607 , 501-423 


Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum