Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće New Mazel Tov D.o.o.
New Mazel Tov D.o.o. logo

New Mazel Tov D.o.o.Ulica: Cvijićeva 129
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija

Kompanija New Mazel Tov d.o.o je deo Verano grupe koja poseduje  franšizu za veliki broj prestižnih Italijanskih brendova od kojih su neki (Gas, Intimissimi, Calzedonia,Cinti,Coin Casa I Luca D Altieri) koji su smešteni u 11 maloprodajnih objekata koji se nalaze u tržnim centrima Delta City I Zira  u Beogradu kao i  4 maloprodajna objekta u Makedoniji, a uskoro i  3 maloprodajna objekta u Podgorici u tržnom centru Delta City.
Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum