Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini RCL Syst Doo
RCL Syst Doo logo

RCL Syst Doo


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Dušana Radenkovića 5
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: +381 11 3690-633
Fax: +381 11 3699-633

RCL Syst doo, kao deo grupacije RCL GROUP, je dostupan dobavljač IT rešenja, koji nudi sopstveni softverski razvojni inžinjering i sistemske integracije.

Osim rešenja koje smo samostalno razvili, nudimo i implementaciju MS Dynamics NAV rešenja sa LS Retail modulom, kao najšire rasporostranjenim modulom za maloprodaju.

Mnogo godina softverskog projektnog iskustva i dobre reference, učinile su da RCL Gropu izraste u jednu od vodećih softverskih inžinjerskih kompanija za "turn-key" trgovinske aplikacije za tržištima bivše Jugoslavije. Sa više od od 80 profesionalaca i drugih spoljnih stručnjaka, RCL Group nudi lako upotrebljiva i isplativa rešenja za budući biznis. 

 

Reference: TUŠ, Familija Market, Sportina, Fashion Co, Marks & Spencer, Big Bang, Maprenat, Smeh, KMH, ...


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum