Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Fruvita D.o.o. logo

Fruvita D.o.o.

Fruvita D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 115đ
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112607170, 0112607180
Fax: 0112607177

Kompanija Fruvita jedan je od najznačajnih proizvođača voćnih napitaka, nektara i sokova u Srbiji. Tokom proteklih pet godina poslovanja stekla je imidž mlade, inovativne i uspešne domaće kompanije i sa svojim brendom Hello! postala jedan od tržišnih lidera u kategoriji voćnih napitaka.

Fruvita je svoje poslovanje organizovala kroz četiri distributivna centra koji se nalazi u Beogradu, Lunjevcu, Novom Sadu i Nišu. Svoje proizvode izvozi na tržišta zemalja u okruženju: Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Albanija.

 


Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum