Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Soko-Nada Štark A.d. logo

Soko-Nada Štark A.d.


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Kumodraška 249
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113956000, 0113972982

„Soko Štark“ jedna je od najvećih konditorskih industrija u regionu i 85 godina lider na domaćem tržištu.

Danas, nakon većinskog vlasništva “Grand kafe” ,vodećeg proizvodjača i distributera kafe u region, i strateškog povezivanja sa “Droga Kolinskom”, Soko Štark” je deo Grupe “Droga Kolinska”.

U okviru Grupe “Droga Kolinska”, “Soko Štark” posluje kao Bussines unit Slatko i slano.  Suština nove organizacije je podela na proizvodne programe, prodajna područja i lokalne administracije, i podrazumeva ubrzani razvoj ključnih brendova Grupe.
Danas Akcionarsko društvo “Soko – Nada Štark” proizvodi oko dvadeset pet hiljada tona konditorskih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Izvozi oko 30 odsto svoje proizvodnje i godinama je izvoznik gotovih proizvoda najvišeg stepena obrade.

Paleta “Soko Štarkovih” proizvoda je veoma široka i sadrži više od 100 artikala.  Kompleksan portfolio čini 30 robnih marki i 79 SKJ-a čokoladnog i brašnastog asortimana za čiju proizvodnju se koriste brižljivo odabrane i strogo kontrolisane, kvalitetne sirovine. Doslednost u izgrađivanju najbolje poslovne prakse “ Soko Štark” pokazuje razvijanjem i primenom Sistema kvaliteta zasnovanog na principima standarda kvaliteta JUS ISO 9001: 2001. i HACCP sistema bezbednosti hrane


Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum