Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vital a.d. logo

Vital a.d.

Vital a.d. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Maršala Tita 1
Poštanski broj: 21460
Grad: Vrbas
Država: Srbija
Telefon: 0217955504, 0217955000, 0217955701

Vital je najstariji proizvođač ulja i biljnih masti na Balkanu i jedna od najvećih i najmodernijih fabrika u ovoj grani prehrambene industrije na ovim prostorima.

Domaćem i inostranom tržištu, u saradnji sa naučnim institucijama, ponuđeni su: Vitalovo rafinirano suncokretovo ulje, visokokvalitetene majoneze, dijetetski, niskokalorični i vitaminizirani margarini, najkvalitetnija biljna mast za industriju i domaćinstvo.


Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum