Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće Jacol D.o.o.
Jacol D.o.o. logo

Jacol D.o.o.

Jacol D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 6
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113010966
Fax: 0113010847

Jacol d.o.o. je generalni zastupnik robne marke COLMAR. Ova italijanska robna marka sa sedištem u Monci, vodeće je ime u proizvodnji opreme za letnje i zimske sportove. Zimski program Colmar-a karakterišu atraktivan dizajn i izuzetne tehničke karakteristike kojima podjednako oduševljava i profesionalce i ljubitelje skijanja i sportova na snegu.

Proizvodi kompanije Colmar postali su najprodavaniji brend skijaske opreme u Evropi.


Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum