Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Petrolsoft D.o.o.
Petrolsoft D.o.o. logo

Petrolsoft D.o.o.

Petrolsoft D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bulevar Vojvode Mišića 37
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113060811
Fax: 0113060819


Petrolsoft
ima veliko iskustvo u razvoju ERP rešenja za veleprodaju i maloprodaju u velikim sistemima sa distribuiranim skladištima i maloprodajnim objektima. Podržana je instalacija, održavanje i komunikacija sa pumpnim automatima,sondi i ostalih uređaja na benzinskim i gasnim pumpama različitih proizvođača.
Petrolsoft pruža informatičku podršku i što se tiče hardvera, projektovanja i izvođenja LAN, WAN, VPN, Wireless mreža kao i usluga Interneta.

Proizvod FMS 2004 omogućava kompletnu automatizaciju prijema i prodaje goriva i sve ostale robe (trgovačke, komisione i ugostiteljske) na benzinskim i gasnim pumpama.

Rešenje je do sada implementirano na preko 150 pumpi, od toga u Srbiji na 16 pumpi, rešenje je zasnovano na industrijskom kontroleru.Site kontroler DOMS obezbeđuje komunikaciju sa najvećim brojem pumpnih automata u svetu.

Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum