Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini MICRO Business Solutions d.o.o.
MICRO Business Solutions d.o.o. logo

MICRO Business Solutions d.o.o.

MICRO Business Solutions d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Gospodar Jevremova 50
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113036555, 0113036525
Fax: 0113036526

Micro.BS je razvojno softversko preduzeće. To znači da je spremno da rešenja prilagodi vašim potrebama, kao i da prati vaš razvoj u informatičkoj podršci.

Partner je Motorole i Telekoma po pitanju integracije softvera i hardvera u zajednička rešenja, koja odgovaraju korisnicima, kao i Opentext-a u delu document managmenta.

Razvoj softvera je na Windows i Android platformama, tako da je na korisnicima da izaberu za njih odgovarajuće rešenje.

Do sada su rešenja integrisana sa velikim brojem ERP rešenja, kao što su SAP, Navision, Upis, Infosys, Wings, ...., što korisnicima otvara mogućnost nesmetanog korišćenja i ukoliko dodje do promene ERP-a, ili postojeće ERP rešenje ne može da isprati potrebe korisnika.

Pored Kolibri familije rešenja, koja podržavaju terenske ekipe u bilo kom obliku (komercijala, merchandising, servis, usluge, ....) Micro.BS u svom portfoliu ima niz specifičnih softverskih rešenja u oblasti komercijale, logistike, advertisinga, proizvodnje, osiguranja, državne uprave, kao i delu podrške velikih advokatskih kancelarija, preko jedinstvenog rešenja One Place.

Svakako da se ovim ne završava mogućnost saradnje sa Micro.BS, jer skraćenica BS u sebi krije Business Solutions, ili nalaženje rešenja za vaše poslovne zahteve.

Solutions for your business - Micro Business Solutions

 


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum