Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Knjižare Altom d.o.o.
Altom d.o.o. logo

Altom d.o.o.

Altom d.o.o. slika

Email kontakt
Ulica: Cara Dušana 81
Poštanski broj: 22240
Grad: ŠID
Država: Srbija
Telefon: +381 22 715 554
Fax: +381 22 710 518

ALTOM doo je prva fabrika samolepljivih ambalažnih traka u Srbiji i puštena je u pogon 2006.god. Raspolaže sa jednom linijom kapaciteta 15.000.000 m2 godišnje.

Pored "običnih" (neštampanih) traka u braon, beloj i providnoj varijanti, u ponudi su i samolepljive ambalažne trake sa štampanim logotipom, koje su kako reklama firme, tako i zaštita proizvoda od potkradanja.

ALTOM doo poseduje novu tehnologiju unutrašnje ili "sendvič" štampe, kod koje se sa donje strane folije, a pre nanosa lepila radi štampani logotip.Na taj način je štampa zaštićena od svih vrste skidanja ili brisanja, a vek trajanja štampe je izjednačen sa vekom trajanja trake.

Postrojenje ima mogućnost štampanja trake u 4 boje, a dužina i širina trake (pored standardnih dimenzija) mogu biti po želji kupca.

ALTOM doo se pored toga bavi i proizvodnjom mašina i uređaja raznih namena (uglavnom za predradu papira i drveta), ali i disolvera za boju, peći na biomasu, topera za duvan, itd.


Pripada kategoriji: Knjižare

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum