Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Supermarketi Familija Market D.o.o.
Familija Market D.o.o. logo

Familija Market D.o.o.

Familija Market D.o.o. slika


Ulica: Takovska 49b
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija

U junu 2011. objekte Familija marketa je preuzeo Mercator S.


Opis pre preuzimanja Familija marketa oid strane Mercator-a:

FAMILIJA MARKET je novi domaći lanac supermarketa prehrambrene robe u vlasništvu kompanije Verano Motors.

Familija marketi su locirani u objektima Robnih Kuća Beograd i planirano je da „Familija marketi“ svoja vrata otvore potrošačima u Bajinoj Bašti, Bačkoj Topoli, Boru, Jagodini, Kikindi, Knjaževcu, Kragujevcu, Kraljevu, Kuli, Leskovcu, Nišu, Paraćinu, Pirotu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci, Somboru, Subotici, Užicu, Valjevu, Vranju, Vršcu, Zaječaru, Zrenjaninu.


Pripada kategoriji: Supermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum