Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Marketi Jabuka A.D.
Jabuka A.D. logo

Jabuka A.D.

Jabuka A.D. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Čiča Ilijina 6
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011424187, 011424662
Fax: 011402920, 011410579

Trgovinsko preduzeće JABUKA se bavi prometom roba široke potrošnje na veliko i malo. Funkcioniše kao akcionarsko društvo u kome je 60 % akcija u vlasništvu zaposlenih i penzionera, a ostatak pripada Akcijskom fondu Republike Srbije.

JABUKINIH 70 samoposluga, prodavnica i superdiskonata kontinuirano je snabdeveno sa više od 5000 prehrambenih i artikala široke potrošnje.

JABUKA je osnovana 1948. godine i najstarija je trgovinska kuća tog tipa u Beogradu. Sama činjenica da punih 55 godina egzistira odolevajući ćudljivim i nestbilnim uslovima poslovanja na tržištu kao i žestokoj konkurenciji u kojoj ostaju samo najbolji, govori o stečenom imidžu i svojevrsnoj prepoznatljivosti među brojnim potrošačima.
Pripada kategoriji: Marketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum