Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Blazeks logo

Blazeks


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bosanska 63
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 370 320

Preduzeće Blažeks osnovano je 1990. godine kao porodična manufaktura. U XXI vek Blažeks ulazi kao savremena kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja kancelarijskog i poslovnog nameštaja. Dosadašnja statistika govori da je Blažeks proizveo više od 400.000 stolica, opremio više od 4.000 kancelarija i više od 100 dvorana.
Poslovni uspeh se ne meri samo konkurentnim proizvodom i uslugom, nego i inovativnim razmišljanjem i poznavanjem tržišta. Upravo zbog toga, zadovoljstvo nam je da predstavimo potpuno novu liniju vrhunskih radnih i konferencijskih stolova sa metalnim stranicama, modernog dizajna, kao i radnih kabineta.


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum