Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Veleprodaje robe široke potrošnje East Point Trade D.o.o.
East Point Trade D.o.o. logo

East Point Trade D.o.o.

East Point Trade D.o.o. slika


Ulica: Bul. Vojvode Stepe 50
Poštanski broj: 21000
Grad: Novi Sad
Država: Srbija
Telefon: 0216302554
Fax: 0216302558

East Point Trade je lider i najveći uvoznik, izvoznik i distributer eko i etno nameštaja, ukrasnih predmeta, kućnog tekstila, nakita i garderobe iz zemalja dalekog istoka - Indije, Indonezije, Tajlanda i Nepala koji sa svojim vedrim, komunikativnim i upornim  timom uspešno posluje već 15 godina na domaćem i svetskom tržištu.U lancu svojih maloprodajnih objekata u Novom Sadu, Beogradu i Budvi u Crnij Gori i svojom veleprodajom i sedištem u Novom Sadu , pruža i nudi nesvakidašnjii, egzotičan  i različitih kultura bogat proizvodni program za uređenje i opremanje enterijera, za ličnu upotrebu i poklone.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum