Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Veleprodaje robe široke potrošnje DRINA Plastika-86 D.o.o.
DRINA Plastika-86 D.o.o. logo

DRINA Plastika-86 D.o.o.

DRINA Plastika-86 D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Industrijska Zona bb
Poštanski broj: 22330
Grad: Nova Pazova
Država: Srbija
Telefon: (+381 22) 326 486
Fax: (+381 22) 323 586

"DRINA plastika-86" d.o.o. je savremena firma koja se sastoji iz dve različite, a usko povezane oblasti:
  • Izrada kalupa za brizganje predmeta od plastičnih masa
  • Brizganje predmeta od plastičnih masa
Šta naše proizvode čini nezamenljivim? Dizajn je bitan faktor! Za posmatrača oblik predstavlja prvi utisak. Samim tim, jasan i moderan dizajn nas izdvaja od konkurencije. Naši proizvodi namenjeni su upotrebi u kuhinji, kupatilu, bašti i zadovoljiće i najizbirljivije potrošače.

Veleprodaja se obavlja u prodajnom salonu koji se nalazi u okviru fabrike u Novoj Pazovi, Industrijska Zona bb.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum