Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Kazeto Srbsko d.o.o. logo

Kazeto Srbsko d.o.o.


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: 7.Jula bb
Poštanski broj: 35000
Grad: Jagodina
Država: Srbija
Telefon: 035 220107, 035 220102
Fax: 035 220107

Zastupništvo firme KAZETO, spol.s.r.o., iz Češke Republike, tradicionalnog proizvodjača proizvoda ukrasnih i upotrebih predmeta od lepenke, koja postoji od 1925.godine i koja u sadašnje vreme izvozi značajan obim prozvodnje /cca 96 %/ inostranim ditributerima i veleprodajama  u zapadnoj Evropi, Skandinaviji, USA i sl.
 
U ponudi imamo :
- ukrasne kutije različitog oblika / četvrtaste, okrugle, ovalne, konusne i sl./, veličine i boja
- kutije za poklone
- kutije za odlaganje šešira, kao i putne kutije za šešire
- ukrasne kofere sa okovom i nitnama u različitim veličinama, obliku i dezenima
- ukrasne i upotrebne predmete za poslovni i kancelarijski prostor / kutije A4, kutije za CD i DVD, portfolija, fascikle, klasere, kutije za olovke, stalak za mobil.telefon, okvire za slike i sl./
- kutije za spremanje prostora u garažama i ostavama / kutije sa klaserima, fiokama, koferi za alate i sitne predmete, sklopive kutije za cipele /
- kutije i ormariće za prvu pomoć
- kutije u raznim bojama i oblicima za opremanje dečjih soba
- dečje ukrasne kofere
- dečje igračke

Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum