Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Italtes D.o.o. logo

Italtes D.o.o.

Italtes D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Radnička 147
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0118442181
Fax: 0118442058

ITALTES je osnovana 2000 godine i bavi se uvozom italijanskog tekstila.

Italtes nudi unikatnu metražu, kao i mebl štofove, teksas platna, zavese, peškire, trikotažu, veštačka krzna, a sve to u velikom broju različitih dezena i boja.

U maju 2009. kompanija je otvorila Italian mall u Beogradu u kome pored kupovine Italtes proizvoda, kupci mogu odmoriti u kafiću ili jesti u restoranu italijanske kuhinje.


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum