Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Saloni i prodavnice nameštaja Kika Nameštaj d.o.o
Kika Nameštaj d.o.o logo

Kika Nameštaj d.o.o

Kika Nameštaj d.o.o slika


Ulica: Partizanske avijacije 2a
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0112259211
Fax: 0112259210

Kika je jedna od vodećih kuća nameštaja u Evropi. 32 kuće za uređenje doma u Austriji, 6 u Mađarskoj, 5 u Republici Češkoj, 2 u Slovačkoj, 2 u Hrvatskoj i 1 u Rumuniji. Buduće  kika kuće nameštaja planiraju se u ciljanim zemljama. Sa k-franšizom kika otvara u aprilu prvu kuću za uređenje doma u Moskvi. Sledi otvaranje novih kuća u Rusiji i u Izraelu.

Krajem 2009. otvorena je prva kika centar za nameštaju Beogradu na Bežanijskoj kosi, u ulici Partizanske avijacije 2a. Prodajni centar se prostire na 11000 kvadratnih metara i njemu se izlaže preko 30000 artikala.

Kika u Srbiji je porestala sa poslovanjem u 2015. godini kada je objekat preuzela Emezzeta.


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum