Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Hipermarketi Briko Spec D.o.o.
Briko Spec D.o.o. logo

Briko Spec D.o.o.

Briko Spec D.o.o. slika


Ulica: Đorđa Stanojevića 12
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija

Kompanija  "Briko Spec" je osnovana u Srbiji da izgradi i otvori trgovine za jedan od najvećih DIY lanaca u Francuskoj i Europi - Mr Bricolage. Lanac Mr.Bricolage ima više od 550 prodavnica širom sveta i zapošljava oko 10 000 profesionalaca. Mr.Bricolage je prisutan u regiji jugoistočne Evrope sa 10 trgovina u Bugarskoj, jednom trgovinom u Srbiji sa daljim planovima  za otvaranje novih trgovina.


Pripada kategoriji: Hipermarketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum