Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće Grubin Import-Export D.o.o.
Grubin Import-Export D.o.o. logo

Grubin Import-Export D.o.o.

Grubin Import-Export D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Tajovskog 4
Poštanski broj: 22300
Grad: Stara Pazova
Država: Srbija
Telefon: 022 / 310 - 273

Kompanija Grubin je osnovana 1930. godine kao mala porodična radionica, a danas je Grubin velika kompanija i vodeći proizvođač i izvoznik anatomske obuće na Balkanu.

Grubin obuća nudi jedinstvenu kombinaciju kvaliteta, modnih detalja i komfora. Grbin obuća ima anatomski oblikovane uloške koji imaju oblik vašeg stopala, tako da je stopalo stalno u svom prirodnom položaju što nam olakšava svakodnevne radnje bilo da su u pitanju duge šetnje ili duga stojanja u mestu.

Grubin maloprodajna mreža se trenutno sastoji od 3 prodavnice u Beogradu i dve prodavnice u Novom Sadu.


Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum