Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Podunavlje A.d. logo

Podunavlje A.d.Ulica: Jugoslovenske armije 42
Poštanski broj: 21400
Grad: Bačka Palanka
Država: Srbija
Telefon: 0217550900

AD Podunavlje je trgovinski lanac čija je delatnost trgovina na veliko i malo.

Kao društveno preduzeće Podunavlje je u novembru 2002.godine ušlo u privatizaciju sa cca 160 zaposlenih i 17 aktivnih maloprodajnih objekata. Proces privatizacije je završen 2006.godine, da bi danas AD Podunavlje poslovalo sa 77 maloprodajnih objekata sa 280 zaposlenih u radnom odnosu u Podunavlju, a kroz franšizne ugovore vezuje za sebe ukupno cca 480 zaposlenih. Počev od predprivatizacione 2001.g. do danas, odnosno zaključno sa 2009.godinom, AD Podunavlje je povećalo ukupan godišnji prihod za 14 puta.


Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum