Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Saloni i prodavnice nameštaja Galerija Podova d.o.o.
Galerija Podova d.o.o. logo

Galerija Podova d.o.o.

Galerija Podova d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Novosadski put bb
Poštanski broj: 21400
Grad: Bačka Palanka
Država: Srbija
Telefon: 021800345345

Galerija Podova je prvi specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova. Prateći savremene svetske trendove u opremanju enterijera Galerija Podova nudi parket, laminate, vinil, tepihe, tepisone i prateće proizvode vodećih svetskih proizvođača. Jakom distributivnom mrežom, koju čine 42 prodavnice raspoređene u 32 grada u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori obezbeđuje dostupnost proizvoda iz široke ponude u najkraćem roku.

Galerija Podova svojim kupcima nudi kompletnu uslugu, od stručnog savetovanja pri kupovini, preko kućne dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane tima sertifikovanih podopolagača.

Prodajni prostor maloprodajnih objekata uređen je tako da putem displeja i kataloga, ambijentalnih postavki podova i biblioteke sa uzorcima na najbolji način predstavi široku ponudu vrhunskih podnih obloga. Jedinstveno izlaganje proizvoda omogućava njihovu lakšu vizuelizaciju u prostoru i obezbeđuje udobnost pri kupovini.

Poslovni model Galerije Podova usvojen je 2001. godine kao odgovor na potrebe i zahteve potrošača i stalno rastuće tržište podova. Danas Galerija Podova predstavlja deo kompanije Tarkett, svetskog lidera u proizvodnji podova i kreiranju inovativnih rešenja.

 


Pripada kategoriji: Saloni i prodavnice nameštaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum