Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Trgovine tehničkom robom i alatima Win Win Computer Shop - Alti D.o.o
Win Win Computer Shop - Alti D.o.o logo

Win Win Computer Shop - Alti D.o.o

Win Win Computer Shop - Alti D.o.o slika


Ulica: Balkanska 7
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113626036

Win Win Computer Shop je najveći lanac maloprodaja računarske opreme u Srbiji.

Win Win Computer Shop je deo grupe Alti d.o.o, koja posluje na prostorima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. U svom planu ima i širenje na druga tržišta u okruženju.

Trenutno postoje 22 maloprodajna objekta u Srbiji, od kojih se šest nalazi u Beogradu, dva u Novom Sadu, dva u Nišu, a po jedan u Zemunu, Čačku, Kraljevu, Kragujevcu, Užicu, Zrenjaninu, Smederevu, Aranđelovcu, Jagodini, Somboru, Obrenovcu i Šapcu.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum