Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće Bugatti D.o.o.
Bugatti D.o.o. logo

Bugatti D.o.o.

Bugatti D.o.o. slika


Ulica: Bulevar Vojvode Mišića 86
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113694632

Bugatti d.o.o. je vodeći domaći brend intimnog rublja za muškarce i žene. 
Modeli “B Underwear” danas se u Srbiji prodaju u više od 35 specijalizovanih butika veša i preko 80 multibrend butika. U Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj naš brend dostupan je kupcima kroz mrežu od preko 150 radnji.

Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum