Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće PS Fashion Design D.o.o.
PS Fashion Design D.o.o. logo

PS Fashion Design D.o.o.

PS Fashion Design D.o.o. slika


Ulica: Slavka Krupeža 27
Poštanski broj: 32000
Grad: Čačak
Država: Srbija
Telefon: 03234599406

PS fashion design d.o.o. je jedna od najprestižnijih domaćih kompanija koja se bavi dizajnom, proizvodnjom, plasiranjem i prodajom odevnih predmeta, pratećih detalja i nakita za žene. Ovaj brend možete naći u preko 50 maloprodajnih mesta širom Srbije, a specijaloizovani objekti PS fashiona otvoreni su i u BiH, Crnoj Gori, Malti i u Austriji.  
Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum