Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Marketi Aman D.o.o.
Aman D.o.o. logo

Aman D.o.o.

Aman D.o.o. slika


Ulica: Vinogradska 52a
Poštanski broj: 11271
Grad: Surčin
Država: Srbija
Telefon: 011/2260556; 011/2260557; 011/2260558
Fax: 011/2269024

Aman d.o.o. je maloprodajni trgovinski lanac koji raspolaže sa 40 maloprodajna objekta u beogradskim opštinama Surčin, Zemun, Novi Beograd, Voždovac, Grocka, koji ukupno imaju 3500 kvadratnih metara prodajnog prostora.

Aman katalozi artikala na promociji i akciji.


Pripada kategoriji: Marketi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum