Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Veleprodaje robe široke potrošnje GMT COMPANY D.o.o.
GMT COMPANY D.o.o. logo

GMT COMPANY D.o.o.


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: VIII sutjeska 50s
Poštanski broj: 11210
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011-3318331
Fax: 0113319647

Preduzeće GMT Company je jedinstveno na domaćem tržištu sa svojom ponudom proizvoda i usluga u oblasti digitalne štampe velikih formata. Jedinstveni smo jer tehnološki pokrivamo oblast sublimacione stampe, solvent stampe, UV štampe, secenje i graviranje pomocu CNC-a i lasera.

Zastave svih vrsta i veličina proizvodimo u digitalnoj sublimatik tehnologiji, zbog čega su zastave vidljive obostrano, otporne na sve atmosferske uticaje i poseduju UV zaštitu. Održavanje zastave je jednostavno,dozvoljeno je mašinsko pranje do 40%  i peglanje.
GMT Company je prva privatna kompanija koja je počela sa proizvodnjom zastava na ovim prostorima. Pocasni smo clanovi heraldickog drustva Beli orao,pa smo ovoj oblasti pristupili strucno i profesionalno.
GMT Company ulaže u inovativnu tehnologiju gde u kontinuitetu podižemo kvalitet i produktivnost proizvoda. Proizvodni kapaciteti naše kompanije su preko 1200m2 dnevno.

Textilni print ima izuzetnu primenu za opremanje scenografije kao i za opremanje štandova poslovnog prostora, lokala, izloga i svih drugih dekoracija nameštaja i sl.
Moguće je štampati željene motive u punom koloru na keceljama, torbicama, stoljnjacima, prekrivkama, zavesama, lazybag ,krpama za naočare,
maramama,ešarpama, i drugim proizvodima po zahtevu klijenta.


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum