Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Voda Vrnjci A.d. logo

Voda Vrnjci A.d.

Voda Vrnjci A.d. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Kneza Miloša 2
Poštanski broj: 36210
Grad: Vrnjačka Banja
Država: Srbija
Telefon: 036612500
Fax: 036612501

Voda Vrnjci a.d. osnovana je 1970. godine. U maju 1976. godine kompanija proširuje svoju paletu proizvoda osvešavajućim napicima :„Frutela“, „Cola“, „Oranž“, „Tonik“, „Fizz“, „Egzotik“. Od 1997. godine počinje pakovanje svih proizvoda i u PET ambalaži, zapremine 0.5 i 1.5 litara. U maju 2004. godine puštena je u rad i linija za punjenje proizvoda u staklenoj ambalaži zapremine: 0.25, 0.50, 0.70 i 1 litar, sa kapacitetom od 16.000 jedinica na sat.

Proizvodi:

Prirodna mineralna voda 
VODA VRNJCI GAZIRANA

Prirodna mineralna voda 
VODA VRNJCI NISKOGAZIRANA

Prirodna slabomineralna voda 
VODA VRNJCI NEGAZIRANA


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum