Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Butici odeće i obuće Industrija Odeće Prvi Maj A.d. Pirot
Industrija Odeće Prvi Maj A.d. Pirot logo

Industrija Odeće Prvi Maj A.d. Pirot

Industrija Odeće Prvi Maj A.d. Pirot slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Nikole Pašića 176
Poštanski broj: 18300
Grad: Pirot
Država: Srbija
Telefon: 010/333144
Fax: 010/335144

Industrija odeće Prvi maj a.d. Pirot osnovana je 1958. godine. 

U proizvodnim halama IO “Prvi maj” šiju se odela za modne kuće kao što je WWM iz Holandije, Hrisopulos iz Grčke, Odermark-a iz Nemačke, Hugo Boss i Dolce & Gabbana iz Italije.
Pored proizvodnje za ino kupce “Prvi maj” je prisutan i na domaćem tržištu posredstvom soptvene maloprodajne mreže koja se sastoji od 40 maloprodajnih objekata.

Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum