Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri JKP Subotičke Pijace Subotica
JKP Subotičke Pijace Subotica logo

JKP Subotičke Pijace Subotica

JKP Subotičke Pijace Subotica slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Đure Đakovića 23/1
Poštanski broj: 24000
Grad: Subotica
Država: Srbija
Telefon: 024555013

JKP „Subotičke pijace” svesno je da se pijačna delatnost ozbiljno suočava sa izazovima savremenog života, nastoji da prati ritam tehnološkog razvoja i prilagođava se novim potrebama potrošača, ali istovremeno čuva i neguje specifičnosti po kojima se prepoznaju kao mesta na kojima se kupuje sveže voće i povrće i drugi prehambeni proizvodi, od poznatog proizvođača (po mogućstvu istovremeno i prodavca) u ambijentu koji pruža mogućnost susretanja ljudi, komunikaciju i socijalizaciju.

Spisak subotičkih pijaca:

1. Mlečna, Trg Komora i Jakaba

2. Zanatska, Trg Komora i Jakaba

3. Voćna, Trg Komora i Jakaba

4. Teslina, Teslino naselje, ulica Partizanskih baza

5. Zelenac, ulica Nade Dimić

6. Kvantaš, ulica Mirka Bogovića


Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum