Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Tržni centri JKP Subotičke Pijace Subotica
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž Q W X Y 0-9
JKP Subotičke Pijace Subotica logo

JKP Subotičke Pijace Subotica

JKP Subotičke Pijace Subotica slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Đure Đakovića 23/1
Poštanski broj: 24000
Grad: Subotica
Država: Srbija
Telefon: 024555013

JKP „Subotičke pijace” svesno je da se pijačna delatnost ozbiljno suočava sa izazovima savremenog života, nastoji da prati ritam tehnološkog razvoja i prilagođava se novim potrebama potrošača, ali istovremeno čuva i neguje specifičnosti po kojima se prepoznaju kao mesta na kojima se kupuje sveže voće i povrće i drugi prehambeni proizvodi, od poznatog proizvođača (po mogućstvu istovremeno i prodavca) u ambijentu koji pruža mogućnost susretanja ljudi, komunikaciju i socijalizaciju.

Spisak subotičkih pijaca:

1. Mlečna, Trg Komora i Jakaba

2. Zanatska, Trg Komora i Jakaba

3. Voćna, Trg Komora i Jakaba

4. Teslina, Teslino naselje, ulica Partizanskih baza

5. Zelenac, ulica Nade Dimić

6. Kvantaš, ulica Mirka Bogovića


Pripada kategoriji: Tržni centri

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum