Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Just a Moment logo

Just a Moment

Just a Moment slika


Ulica: Kosovska 3
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011322258

Just a moment je lanac prodavnica Štampa sistem d.o.o. grupe novog prodajnog formata, takozvanih "convinience stores" u okviru Waz Media grupe. Nalaze se na prometnim mestima, površine su od 30 do 50 m2 i nude sledeći asortiman:  
- novine
- hranu i piće
- sendviče, salate
- duvanske proizvode
- proizvode za ličnu higijenu
- CD, DVD
- lutrijske proizvode
- elektronske dopune, halo kartice
Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum