Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Veleprodaje robe široke potrošnje Apatinska Pivara Apatin D.o.o.
Apatinska Pivara Apatin D.o.o. logo

Apatinska Pivara Apatin D.o.o.

Apatinska Pivara Apatin D.o.o. slika


Ulica: Trg Oslobođenja 5
Poštanski broj: 25260
Grad: Apatin
Država: Srbija

Apatinska pivara Apatin d.o.o. lider je u proizvodnji piva u Srbiji, sa operativnim proizvodnim kapacitetom od 4.000.000 hl godišnje i 900 zaposlenih, a pored sedišta u Apatinu i komercijalnog centra u Beogradu, poslovanje organizujemo i posredstvom distributivnih centara u: Odžacima, Inđiji, Mladenovcu, Novom Sadu, Čačku i Nišu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum