Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Logosoft D.o.o.
Logosoft D.o.o. logo

Logosoft D.o.o.

Logosoft D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bulevar Milutina Milankovića 110
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: +381 11 2691-886
Fax: +381 11 2691-829

Predstavljamo Vam softverska rešenja stvorena specijalno za trgovinu odećom, obućom i sportskom opremom. Razvijana su kroz dugogodišnje partnerstvo sa našim klijentima. 

Potrebe kako velikih maloprodajnih lanaca ili veleprodaja, tako i manjih firmi sa jednim ili nekoliko maloprodajnih mesta pokrivene su ovim softverskim paketom.

 

Od softvera za maloprodaju, preko sveobuhvatnog rešenja za upravljanje svim procesima u preduzeću, do programa za upravljanje i organizaciju magacina, sva se rešenja mogu kombinovati - tako da stvaraju informacioni sistem koji pokriva sve aspekte poslovanja  preduzeća iz ovog sektora trgovine, na lak i izuzetno efikasan način.

 

Za rad sa bazom kupaca (obaveštenja, popusti) ili stvaranje baze kupaca (popusti, nagradne igre) tu su softveri za SMS marketing.

 

Budite i Vi korisnik Logosoft rešenja. Učiniće Vaše poslovanje bržim, lakšim, i tačnijim.

 

Korisnici Logosoft rešenja su, izmedju ostalih i:

       U Srbiji:

Sport Vision

Planeta Sport

Sting Urban Store

Carvel  - Urban Jungle

Misid  - Koton, Keune 

BI-ER  - Paul&Shark, Beneton 

 U CG:

BVS  - Woman secret, Avangardia 

MP marketing - Beneton

      U BiH:

Misid - Koton 

Sport Vision

Benefit  - Sport Life 


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum