Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini Sampro Samardžić&Son
Sampro Samardžić&Son logo

Sampro Samardžić&Son

Sampro Samardžić&Son slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Njegoseva 19
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011 307 50 60
Fax: 011 307 61 66

Sampro Samardžić & Son, je nastao u Zemunu 1995 godine. Od tog dana firma se razvijala i napredovala u svim domenima IT tehnologija. Logičan napredak pretstavlja razvoj POS and Auto ID sektora, gde smo postigli zapažene rezultate kako u zemlji, tako i u regionu. Tim stručnjaka od managera, programera i asistenata obezbedio je da Sampro Samardžić & Son postanu sinonim za kvalitetnu i brzu uslugu projektovanja i implementacije POS sistema. 

Posebno možemo istaći ovlašćeni servis koji svojim profesionalnim odnosom i stručnim osobljem obezbeđuje punu podršku u bilo kom aspektu Vašeg poslovanja.

 Sampro Samardžić & Son je uvoznik, distributer i ovlašćeni servis za:

-ELO,

-Honeywell-Metrologic,

-Sato,

-CipherLab 

 Ovako zaokružen paket ponuda stavlja Sampro Samardžić & Son na lidersku poziciju na polju POS and Auto ID tehnologija u Srbiji.

 


Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum