Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Retail Direktorijum Trgovina na malo i veliko Od Igle Do Lokomotive D.o.o.
Od Igle Do Lokomotive D.o.o. logo

Od Igle Do Lokomotive D.o.o.


Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web prezentacija: http://www.odigledolokomotive.rs
Ulica: Radoje Dakića 18
Poštanski broj: 18000
Grad: Niš
Država: Srbija
Telefon: 018 576 705, 018 576 704, 018 575 773
Fax: 018 576 705

Najveća internet robna kuća na Balkanu u kojoj možete kupiti preko 20000 raznih artikala i platiti naručeni proizvod kad Vam stigne na kućni prag.

Ukucajte na internetu www.odigledolokomotive.rs, klikom na naš sajt dolazite na proizvode po grupama, izaberete grupu, nakon toga kategoriju i onda tražite proizvod koji Vama odgovara. Možete odmah pozvati broj telefona sa sajta ili putem interneta poručiti proizvod.

Kad naručeni proizvod stigne kod Vas platite kurirskoj službi. Uštedećete vreme i novac kupujući na ovakav način, jer smo se mi potrudili da imamo najpovoljnije cene i širok asortiman robe, koju nećete naći ni na jednom mestu bilo gde u Srbiji. Izbegnite saobraćajne gužve, parkiranja, transport kupljene robe, čekanje na kasama i naručite željeni proizvod kod nas na sajtu www.odigledolokomotive.rs


Pripada kategoriji: Trgovina na malo i veliko

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum