Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

DECCO logo

DECCO

DECCO slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Milorada Jovanovića 5
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 35 35 300
Fax: 011 35 35 359


DECCO International
je osnovan 1992. u Beogradu,Srbija.
Nakon godina pažljivo planiranog, postupnog i stalnog razvoja, DECCO International je postao deklarisani lider u pružanju najvišeg kvaliteta proizvoda za decu i njihove roditelje u regionu.

Danas, DECCO International pruža širok spektar robe najboljih internacionalnih brendova.
Adekvatna slika poslovnih dostignuća DECCO International-a je i činjenica da kompanija pokriva 50 % uvaženog tržista u Srbiji.
U ovom trenutku, DECCO International zapošljava više od 150 posvećenih profesionalaca u svojim predstavništvima u Srbiji, Crnoj Gori i BJR Makedoniji
Pripada kategoriji: Prodavnice igračaka i ukrasa

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum