Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Dexy Co logo

Dexy Co

Dexy Co slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Tošin bunar 272, West End
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 715 98 20


Kompanija Dexy Co
je osnovana 1996 godine i bavi se uvozom i distribucijom visokokvalitetnih igračaka. Brzi razvoj i napredovanje učinio je da Dexy co zauzme svoje mesto, kao pouzdan i dinamičan partner, kako na domaćem tako i na stranim tržištima.
Dexy co je jedan od najvećih dobavljača hipermarketa iu prodajnih lanaca.
Pored toga treba pomenuti i odličnu saradnju sa lancem benzinskih pumpi OMV, ELP i ECO na kojima je naša roba stalno zastupljena.
Naša želja je da svojim kupcima pružimo ne samo robu vrhunskog kvaliteta već i najbolje uslove, cenu i uslugu , što je učinilo da Dexy co bude uvek pravi izbor svojim domaćim i inostranim partnerima.
Inostrani dobavljači robe, koja se nalazi u našoj ponudi, su poznate svetske kompanije za čije programe Dexy co ima ekskluzivno pravo distribucije na teritoriji Srbije.
Pripada kategoriji: Prodavnice igračaka i ukrasa

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum