Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Apoteke ERMA
ERMA logo

ERMA

ERMA slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: AUTOPUT ZA NOVI SAD 96a
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011 22 59 410
Fax: 011 37 52 942


ERMA
je prisutna na domaćem tržištu lekova od 2002. godine. Danas je jedna od vodećih veledrogerija, tržišno orijentisana i oslonjena na svoj stručni tim i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima u zemlji i inostranstvu

Uvoznik je i distributer vodećih svetskih farmaceutskih kompanija: GLAXOSMITHKLINE, NOVARTIS, MERCKSHARP&DOHME, ASTRAZENECA, NOVARTIS CONSUMER HEALTS, DR WOLF, JANSSEN-CILAG, SCHERING AG, SCHERING PLOUGH, INNOTECH, BERLIN-CHEMIE AG, KRKA, PLIVA, ALKALOID, LEK.
Pripada kategoriji: Apoteke

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum