Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Garden Centar logo

Garden Centar

Garden Centar slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Vidikovački venac 102a Rakovica
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 2322 322
Fax: 011 2322 440


Garden Centar
se dugi niz godina bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom hortikulturnih proizvoda i prateće galanterije. Poznati smo kao „Zelene oaze Beograda“ zbog prijatnog ambijenta i najveće ponude biljaka na jednom mestu u našem maloprodajnom objektu na Vidikovcu. Pored ovog objekta imamo i dve cvećare na Kalenić pijaci.

Poverenje kupaca smo stekli širokim asortimanom proizvoda, kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama. Roba u našoj ponudi je od renomiranih dobavljača iz celog sveta, kao i vodećih rasadničara iz zemlje. Nudimo sve na jednom mestu za uređenje vašeg vrta, terase, kuće ili poslovnog prostora.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum