Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home IT u trgovini GENEKO
GENEKO logo

GENEKO

GENEKO slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Bulevar despota Stefana 59a
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 3340-591; 3340-178
Fax: 011 3224-437


RB GeneralEkonomik
se bavi razvojem i proizvodnjom komunikacionih i mrežnih uređaja, izgradnjom informacionih sistema, sistem integracijom i distribucijom IT proizvoda. U proteklom periodu kompanija je realizovala kompletna rešenja za najveće i najsloženije informacione sisteme, ovladala novim tehnologijama i stekla reputaciju jednog od vodećih preduzeća u oblasti informacionih tehnologija.
U svojoj posvećenosti poslu i potrebama klijenata, GeneralEkonomik se konstantno rukovodio najvišim standardima struke gradeći odnose od obostranog interesa. Takva nastojanja su rezultirala dugoročnim partnerskim odnosima, stabilnim poslovanjem i kontinuiranim razvojem kompanije. Uspostavljena je saradnja sa značajnim privrednim subjektima i krajnjim korisnicima među kojima su glavni klijenti veliki privredni sistemi, organi državne uprave i banke.
Pripada kategoriji: IT u trgovini

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum